Elke dag Beeter

Over ons

Ontdek de daadkracht van Van de Beeten; een toonaangevend aannemingsbedrijf dat zich specialiseert in de aanleg van wegen, tuinen, (sport)terreinen en dijken. We verzorgen ook de fundering bij realisatie van gebouwen en handelen in zowel primaire als secundaire grondstoffen.

Onze expertise strekt zich uit van boven de grond tot onder de grond. We leveren hoogwaardige diensten aan infra- en bouwbedrijven. Bij Van de Beeten bieden we een allesomvattende oplossing voor uw bouwbehoeften, inclusief bouwgrondstoffen, machines, transportmiddelen en gekwalificeerd personeel. Onze recyclingactiviteiten dragen fors bij aan de vergroting van de circulariteit binnen de GWW sector.

Ondanks alle veranderingen, vernieuwingen en uitbreidingen zijn én blijven we ‘gewoon’ Van de Beeten. Dat betekent dat we doen wat we zeggen, en zeggen wat we doen, de mouwen opstropen en altijd doorzetten. Dat is dan ook onze slogan: ‘Grondig met daadkracht’.

Bij Van de Beeten werken we samen en veilig aan duurzame infrastructuren en vernieuwende voorzieningen waardoor mensen in heel Nederland plezierig kunnen wonen, werken, reizen en ontspannen. 

Onze visie

We investeren in kwalitatief hoogwaardig  materiaal en materieel, zijn herkenbaar en onderscheidend, met aandacht voor de  persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers.

We gaan toekomstbestendige relaties aan, gebaseerd op wederzijds vertrouwen en respect, waarbij we veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid nastreven.

Wij werken grondig

Wij handelen daadkrachtig

Wij zijn vindingrijk

Wij zijn professioneel

Wij hebben aandacht voor elkaarOnze missie luidt als volgt: 'Dingen moeten kloppen, het moet in orde zijn.'

Maak kennis met onze vakmensen.Historie.

Familiebedrijf Van de Beeten B.V., dat ooit begon als een  traditioneel loonbedrijf, is uitgegroeid tot een multidisciplinair aannemingsbedrijf, vooruitstrevend in zijn soort. Naast infraprojecten realiseren we ook buitenruimtelijke projecten zoals exclusieve (bedrijfs-tuinen en hippische sportbodems en handelen we in grond- en bouwstoffen die we ook zelf kunnen produceren. Het materieel dat we inzetten voor onze projecten is ook bemand beschikbaar voor de verhuur. 

Vanuit het traditioneel agrarisch (melkvee) bedrijf, opgericht door Cor van de Beeten, werden vanaf de beginjaren ’60 de activiteiten uitgebreid met loon– en grondverzet. Later in 2009  werden de activiteiten hoofdzakelijk geënt op grondverzet, transport en cultuurtechniek. In 2012 heeft Van de Beeten haar positie in loon- en  grondverzet verder uitgebreid  door overname van Meulendijks  Bulldozer en Transport B.V. In 2017 werd de nieuwe merkstrategie uitgerold met een krachtige en herkenbare uitstraling van ons materieel en transportmiddelen.  In 2020 is met de aanschaf van een menginstallatie geïnvesteerd in de productie van een cementgebonden fundering (inmiddels gelanceerd onder de naam Optiblend) waarmee de basis gelegd werd voor een positie in de handel van grondstoffen. In 2021 is de huidige locatie aan de Erpseweg uitgebreid en is gekozen om een tweede menginstallatie aan te schaffen.

Per 1 juni 2022 heeft van de Beeten de aandelen van Cementbouw Recycling BV overgenomen en heeft daarbij  ook de door haar gewenste havenlocatie (in Oosterhout) verworven.

1964
1964

Timmerman Cor van de Beeten begint met werken bij het bedrijf van zijn vader.

1977
1977

De 1e loonwerker (Albère) start bij Van de Beeten®. Het bedrijf was officieel eerder al een loonwerkbedrijf geworden en heeft nu zijn eerste medewerker in dienst.

1995
1995

Bas van de Beeten gaat op de tractor werken in het bedrijf van vader Cor. Hierdoor start de volgende generatie van de familie in het bedrijf.

2002
2002

Bas en Cor hebben samen de regie over Van de Beeten®. Zo kan Bas in de toekomst langzaamaan het bedrijf overnemen.

2009
2009

Van de Beeten® verkoopt loonbedrijf en gaat zich voornamelijk richten op grondverzet. In dit jaar krijgt Bas de algehele leiding.

2012
2012

Van de Beeten® neemt Meulendijks Bulldozer en transport over. Hierdoor groeit het bedrijf flink en krijgt het er onder andere verschillende collega’s en een flinke hoeveelheid materieel bij.

2014/2015
2014/2015

Het bedrijf heeft ondertussen +/- 70 collega’s, groeit hard en daarom wil het ook het pand uitbreiden. De nieuwbouw op de Erpseweg 9 vindt plaats zodat Van de Beeten® in de toekomst ook door kan blijven groeien.

2017
2017

Van de Beeten® onthult de nieuwe huisstijl tijdens een groot feest. Hiervoor zijn onder andere alle collega’s inclusief partner en verschillende relaties uitgenodigd. Vanaf dit moment kom je Van de Beeten® overal tegen in de bekende huisstijl. Van de Beeten® gaat in de toekomst ook met verschillende pijlers werken; ‘Transport en verhuur’, ‘infraprojecten’ en ‘buitenruimtelijke projecten’.

2019
2019

Het bedrijf blijft groeien en heeft aan het eind van dit jaar +/- 135 collega’s. Ook wordt het bedrijf uitgebreid met een vierde pijler genaamd ‘Handel & grondstoffen’.

2020
2020

Een volgende stap om groei te kunnen realiseren is het uitbreiden van de werf bij het kantoor. Eind 2021 is al het papierwerk rond en mag Van de Beeten® aan de uitbreiding beginnen. Na alle voorbereiding wordt de loods binnen een uur(!) naar zijn nieuwe plek gereden. Ook is het aantal depots uitgebreid en is er een extra ingang bijgekomen. Verder zijn er nog andere aanpassingen gedaan zoals vernieuwing van het straatwerk en de aanleg een extra weegbrug.

2021
2021

Van de Beeten® neemt per 1 juni 2022 100% van de aandelen van Cementbouw Recycling BV Oosterhout over. ''Hierbij wordt een jongensdroom werkelijkheid'', licht algemeen directeur en eigenaar Bas van de Beeten toe. Het is altijd een grote wens geweest om een eigen havenlocatie te bezitten.

Heden
Heden

Van de Beeten® blijft groeien en wordt tegenwoordig als multidisciplinair aannemingsbedrijf omschreven. Het familiebedrijf is actief bij infraprojecten, het aanleggen van buitenruimtes en hippische elementen, de verhuur van (bemand) materieel, transport en in de productie en handel van bouw- en grondstoffen. Met een groot machinepark gaat Van de Beeten® grondig met daadkracht te werk. We staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid.