CBMegablokken

CBMegablokken

MegaBlokken®

Begin met stapelen! MegaBlokken zijn dé duurzame oplossing om snel en efficiënt een solide opbergvak, grondkering of wanden van hallen en loodsen te maken.

 

De MegaBlokken worden geproduceerd van 100% kwalitatief hoogwaardig gerecycled betongranulaat als secundaire grondstof.

Met de MegaBlokken bouwen wij eenvoudig iedere gewenste oplossing. De MegaBlokken worden op elkaar gestapeld zonder gebruik te maken van bevestigingsmaterialen. Hierdoor zijn ze makkelijk te monteren en te demonteren. Zo kan je ze gemakkelijk meerdere malen inzetten voor verschillende doeleinden. In enkele uren stapelen we met de MegaBlokken een solide opbergvak, grondkering of wanden van hallen en loodsen. Ook zijn de MegaBlokken in te zetten als afzetblok of aanrijdbeveiliging.

 

Wij vertellen je graag meer over de eigenschappen en mogelijkheden

van onze MegaBlokken. 

Producten en diensten met een zo laag mogelijke ecologische footprint.

De MegaBlokken worden geproduceerd met secundaire grondstoffen. Op deze manier dragen wij ons steentje bij aan een duurzame toekomst. Door het toepassen van grindvervangers, ons 100% gerecycled betongranulaat, in combinatie met ons product OptiZand in de betonmortel voor de productie van MegaBlokken, bereiken we volledig circulariteit.

Ook is de MKI-waarde aanzienlijk lager. Dit komt doordat we met een lager cementpercentage werken. Er zitten nog werkzame cementdeeltjes aan ons recycling granulaat. Toch behalen we eenzelfde eindsterkte als met traditionele betonmortel. 

Hier tonen we weer onze voortrekkersrol door volledig circulair te zijn zonder verdere uitputting van de primaire grondstoffen. 

Toepassingen

Kenmerken

          Opslagvakken

          Grondkeringen

          Wanden van hallen en loodsen

          Afzetblok

          Aanrijdbeveiliging

          Stapelbaar

          Snel te monteren

          Gemakkelijke demontage

          Herbruikbaar

          Groot assortiment in afmeting en vorm

          Duurzaam geproduceerd

          Brandvertragend

          Geluidswerend

          Kostenefficiënt

          Elke gewenste totaaloplossing 

Ontdek onze duurzame oplossingen

Alle door ons geproduceerde MegaBlokken zijn direct uit voorraad leverbaar. We kunnen ze zelf met onze steenopleggers komen brengen naar uw projectlocatie, waar onze ervaren chauffeurs de blokken deskundig stapelen naar wens. We bieden ook de mogelijkheid om vooraf een offerte op maat te laten samenstellen door onze accountmanager, zodat u volledig wordt ontzorgd. Wij noemen dat Grondig met Daadkracht: alles in eigen beheer en uitvoering. Hierin onderscheidt Van de Beeten zich met anderen.

 

Als u meer informatie nodig heeft of een offerte specifiek voor uw project wilt ontvangen, laat het ons dan weten. We komen graag bij u langs. 

 

Contact

0162-433966

beton@vandebeeten.nl

Meer info over:

Megablokken prijs

Betonnen legoblokken

Legioblokken

Stapel betonblokken

Afzetblokken

Gerecycled beton

Beton berekenen

Duurzaam beton

Megablokken

Assortiment