Grondstoffen en Recycling

Grondstoffen en Recycling

Wij regelen ‘alles’ voor onze klanten. Dankzij onze eigen mobiele menginstallatie zijn we in staat om vlak bij jouw locatie ons granulaire product te leveren. Een strakke planning, minder transportkilometers en levering in eigen beheer zorgen ervoor dat het voor zowel de klant als voor ons financieel voordelig is. Wil je een eigen samenstelling gebruiken, zoals bijvoorbeeld ophoogzand, grond- en bouwstoffen? Wij leveren ook onze grond- en bouwstoffen aan projecten van onze andere pijlers.

 

In het kader van recycling hebben wij onze eigen duurzame OptiProducten ontwikkeld. Onze OptiProducten spelen een cruciale verantwoordelijke rol in ons streven naar hergebruik en minimalisatie van afval, maar daar stopt het niet. We verwerken ook (secundaire) grondstoffen op een duurzame manier, omdat elk beetje telt in onze missie naar een groenere toekomst. 

Bekijk hieronder onze producten:

Aan- en afvoer van bouwstoffen

We leveren alle soorten zand en grind en kunnen in alle bescheidenheid stellen dat we een grote speler zijn binnen deze markt. Hierdoor is het mogelijk om snelle levering en scherpe prijzen te hanteren, zonder concessies te doen aan de kwaliteit. Komen er bouwstoffen vrij die hergebruikt kunnen worden? Neem dan contact met ons op voor de juiste afzet.

Eigen product

Sinds 2020 zijn we ook in staat om ons eigen granulaire product te leveren dankzij onze eigen menginstallatie. We kunnen het product tot in detail samenstellen zodat we precies kunnen leveren waar jij naar opzoek bent. Wil je hier meer over weten? 

 0413 363 199

Hulp nodig bij een project?